Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se tak panicky bojí novinářů, že když měla vystoupit coby svědek v případu svého přítele Josefa Rychtáře (65) (ten měl urážet a vyhrožovat právničce své exmanželky Věře Sedloňové, samotné Darině Nové (66) a její kamarádce Dáše), raději nechodila k soudu. Ani dnes, kdy na ni média dychtivě čekala, nedorazila. Super.cz se podařilo zjistit, že to není bolavými řasami či jiným zraněním. „Svědkyně si vyžádala výslech bez přítomnosti veřejnosti. Vypovídala v utajení,“ dozvěděli jsme se.

„K soudu nepřišla ani svědkyně Bartošová, ani obžalovaný Josef Rychtář,“ neslo se chodbou justičního areálu Prahy 10. Bartošová je však už z obliga. „Vypovídala v utajení. Hovořila o tom, že si nikdy nevšimla jakéhokoliv náznaku násilí u svého přítele. Naopak prý byla svědkem toho, jak exmanželka Josefa Rychtáře bila obžalovaného pěstí do obličeje,“ tvrdí náš zdroj.

Ti, kdo znají Rychtáře a Darinu Novou, sice potvrzují, že se bývalka říčanského bezpečáka umí pěkně naštvat, ale svému trénovanému exmanželovi by asi těžko ublížila víc jak pětileté dítě. Zato Rychtář se podle výroku soudu na ní pěkně vyřádil, když ji loni údajně šíleně zmlátil, až měla mnohačetné podlitiny.

Rychtář se omluvil z jednání soudu z důvodu pracovní vytíženosti. Jeho právníkovi se nelíbila přítomnost médií a snažil se zabránit, aby novináři psali to, co se dozvěděli v soudní síni.

Finální rozsudek si vyslechne Rychtář koncem srpna.

Reklama

Další články

Načítám