Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) je opravdový showman a nezkazí žádnou legraci. A navíc se, jak je vidět, nebojí adrenalinu a má soutěživého ducha.

Zpěvák, který do světa šoubyznysu prorazil díky soutěži SuperStar, se opravdu ničeho nebojí. Na mezinárodním klání celebrit v aquaparku nedaleko Liptovského Mikuláše soutěžil ostošest a sjížděl togobány bez sebemenšího strachu. A nebál se ani vyzkoušet vzdušný tunel.

„Sjel jsem snad všechny tobogány, bylo to opravdu super! Nejvíc ze všeho mě ale dostalo superfly - létání ve vzdušném tunelu, který simuluje volný pád, to byla opravdová bomba,“ líčil Super.cz nadšeně Sámer, který je rád, že si podobný větrný tunel může vyzkoušet i v Praze.

Sámer patřil k nejviditelnějším postavám českého týmu celebrit, který v aquaparku soutěžil v několika disciplínách.

Vyzkoušel si lukostřelbu i jízdu na skluzavce na čas. „Jak je vidět, střelec ani letec ze mě nebude,“ dodal se smíchem Sámer, u něhož si organizátoři akce pochvalovali jeho dochvilnost a spolehlivost.

„Skvěle jsem se pobavil a zároveň odpočinul," řekl Sámer, u něhož mají fanynky pořád šanci. Stále je totiž nezadaný.

„Žádná přítelkyně není, doufal jsem, že tady nějakou najdu, a zase nic,“ vtipkoval zpěvák, jenž přiznal, že na vztah musí mít člověk čas, kterého se mu nedostává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám