Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) poprvé po čtrnácti dnech od operace, kdy jí specialisté dávali dohromady přetrhané křížové vazy v koleni, vyrazila o berli do společnosti. Během rekonvalescence se samozřejmě nemohla postavit na nohy. "Byla jsem ráda, když jsem se dostala na záchod," řekla Super.cz. Syny si na tu dobu vzala k sobě její tchyně. "Leoš sice sliboval, že se o ně postará, ale měl je jen tři dny. Prý měl moc práce," postěžovala si Monika. S tím, že její stále ještě manžel převezme péči o dvouletého Matěje a pětiletého Jakuba, počítala.

Dobu po operaci sama trávila u svojí maminky. "Kluci tam být nemohli, neměla bych klid. Maminka se o mě starala jako bych byla sama dítě," pochvalovala si Monika. Na akci už měla sebou aspoň syna Jakuba. "Je to ale jen na dnešek. Tchyně je s kluky na chalupě a zůstanou tam až do neděle," svěřila.

Monika od včerejška začala s rehabilitacemi. Věří, že začátkem příštího týdne už bude v kondici a úplně odloží i berle. Starost o syny musí nést na bedrech sama. Poslední známost s podnikatelem Markem Lehečkou jí zkrachovala. Dalšího případného náhradního tatínka na dobu, kdy bude Leoš pracovně zaneprázdněn, zatím nehledá.

Reklama

Další články

Načítám