Hlavní obsah
Famous
Článek

Stejně tak jako manželka britského korunního prince Williama (41) je těhotná také herečka Jennifer Aniston (55). Ta ale netrpí vážnými nevolnostmi a graviditu se jí daří tajit. Do konce roku nechtěla těhotenství vyzradit ani vévodkyně Catherine, kvůli hospitalizaci ale musela veřejnosti svěřit pravdu. Jennifer se ke šťastnému očekávání před koncem roku přiznat nehodlá. Podle přátel už ovšem několik týdnů odmítá jakýkoliv alkohol a začala nosit velmi volná saka zakrývající klenuté bříško.

Jennifer je těhotná se svým snoubencem Justinem Therouxem, jenž ji požádal o ruku letos v srpnu. Druhý prosincový týden pár uspořádal zásnubní párty pro přátele. Pozvání přijaly i Demi Moore a Ellen DeGeneres. Všichni se nejraději zastavovali u baru s koktejly margarita. Bývalá manželka Brada Pitta ale k němu ani nepáchla a celý večer vydržela se sklenicí čisté vody.

„To je pro ni dost netypické. Nikdo ji nepoznával. Také si velmi pečlivě vybírala jídlo. Miluje sushi, ale tentokrát se nedotkla ani jediného kousku se syrovou rybou,“ cituje zdroj z párty britský magazín Grazia.

Reklama

Další články

Načítám