Hlavní obsah
Článek

Když dostal Marek Eben (66) za úkol natrénovat s Terezou Kostkovou (47) do páté řady StarDance taneční vystoupení, změnil se mu prý rázem život.

„Uvažuji o tom, že bych se po zbytek života věnoval jen tanci. Když objevíte takový druh talentu, tak se nedá odolat. Pravda je, že jsem začal trošku pozdě, ale já věřím, že to doženu,“ vtipkoval Eben, který s humorem sobě vlastním prohodil, že dokonce uvažuje o tom, že by se věnoval klasickému baletu. „Prostě se ve vás vzbudí v pětapadesáti Baryshnikov a nedá se nic dělat."

Tomu, kdo zhlédne náš video rozhovor, bude okamžitě jasné, že si z nás sympatický moderátor na slavnostním otevření Čadkovy taneční školy dělal legraci. Pravda je ale taková, že ho tanec vážně chytnul a se zmíněným choreografem natrénoval už další taneční vystoupení.

„Petr Čadek je výborný tanečník, ale také talentovaný choreograf a výtečný učitel. Letos jsem si jeho schopností užil hned několikrát. Naposledy jsme spolu připravovali třínohý tanec pro pořad „Možná přijde i charita“. Mohu ho zájemcům o tanec jen vřele doporučit. Když to vydržel se mnou, bude mít trpělivost s každým,“ svěřil se Eben na slavnostním otevření Čadkovy taneční školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám