Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si koupil novou hračku. Jeden z nejlépe placených českých moderátorů a milovník rychlých vozů si pořídil luxusní sporťák za 12 miliónů korun. Zrychlení má z nuly na sto kilometrů za necelé tři sekundy, sedm set koní pod kapotou a zcela nový podélně uložený motor. Mareš zkrátka novému Lamborghini Aventador neodolal.

Kamkoli nyní přijede, je okamžitě středem pozornosti. O pozdvižení se postaral také v Hybernské ulici v Praze. Společně s Petrou Faltýnovou (45) vyrazili na otevření nové restaurace, ale lehkou cestu ke vchodu neměli.

Na Mareše se po zaparkování okamžitě sesypaly fanynky a moderátor se ochotně s jednou po druhé fotil. Jeho přítelkyně Petra zatím seděla v autě a trpělivě čekala, až jí její drahý konečně otevře dveře.

Faltýnová pak při vystupování z vozu předvedla svůj zadeček, který ocenili na celém světě. Petra byla díky své dokonalé postavě vyhledávanou modelkou zejména spodního prádla. Na otevření restaurace si oblékla sexy upnuté červené šatičky, které zdůrazňovaly její silikonové trojky. Petra si díky nim v pohodě může dovolit chodit bez podprsenky. A je to pohled pro bohy!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám