Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To budou mít klienti a klientky kliniky plastické chirurgie na co koukat. A zřejmě sáhnou do kapsy, aby vypadali tak dokonale jako ona. Petra Faltýnová (46) bude totiž spolu s dalšími kráskami, jako jsou  Andrea Verešová (43), Tereza Kerndlová (37), Renata Langmannová (37), Diana Kobzanová (42) nebo Gábina Partyšová (45), tváří a hlavně tělem kalendáře, který si klinika objednala.

"Výběr modelek jsme konzultovali s plastickým chirurgem Igorem Janíkem, aby to byly opravdu nádherné ženy. A nemusely ani projít žádnou operací," vysvětlovala Super.cz Jitka Nováková, která má produkci kalendáře na starosti.

Ze zmíněných krásek jich ale plná polovina plastiku přiznala. Petra Faltýnová a Diana Kobzanová si nechaly udělat nová prsa, Gábina Partyšová zase byla na liposukci stehen. Ta má Petra, u jejíhož focení s Vladimírem Štrossem jsme v exkluzivních prostorách zámku Zbiroh asistovali, ovšem dokonalá a v rajcovním korzetu a podpatcích to ještě více vyniklo.

Jen samotná příprava na Petřino focení trvala tři hodiny, další hodiny se pak fotilo. "Bylo to hodně náročné hlavně kvůli účesu. Nasadit paruku není tak jednoduché, jak by to mohlo vypadat. Vizážistky dostaly dost zabrat a Petra také," dodala Nováková.

Reklama

Další články

Načítám