Hlavní obsah
Článek

Zatímco zpěvačka Iveta Bartošová (†48) musela zrušit předvánoční koncert v legendární Lucerně (podle jejího přítele Rychtáře kvůli podfinancování projektu, podle jiných kvůli svému nepoužitelnému stavu), její bývalý manžel Jiří Pomeje (†54) ten samý sál vyprodal letos už čtyřikrát. A to ani nezpívá!

V pondělí večer měl v české obdobě Carnegie Hall koncert slavný zpěvák osmdesátých let Dalibor Janda (71) a Jiří Pomeje se snoubenkou Andreou Šťastnou ho produkovali. „Máme šťastnou ruku a spolupracujeme s lidmi, kteří jsou profesionálové na jedné straně a populární na straně druhé. Proto se mi po dvojkoncertech Michala Davida a bratrů Nedvědů podařilo Lucernu vyprodat už popáté,“ netají se radostí Jiří Pomeje, který i příští rok chystá dalších pět vystoupení v slavném sále, na který i celebrity čekají fronty.

„Dalibor Janda byl úžasný. Nechali jsme mu na pódium dovést motorku Harley Davidson za milión korun, na ní seděl při Hurikánu, a lidé šíleli. Nakonec se koncert zvrhnul v jeden velký mejdan, kde každý v hledišti tančil a skákal,“ dodává Pomeje, který nyní jen doufá, že se jeho přítelkyně brzy uzdraví z nachlazení, které ji hned v noci po akci postihlo.

Reklama

Další články

Načítám