Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zapomeňte na fešného syna Jana Krause Davida. Největším krasavcem v rodině je jednoznačně nejmladší syn Jana Krause a Jany Krausové Adam. Když dorazil s maminkou Janou na tiskovou konferenci Studia DVA, všem spadla brada. Adam Kraus je opravdu k sežrání a neuvěřitelně sexy!

A je také pořádně talentovaný. Vystudoval DAMU a věnuje se režii a herectví. Hrál ve filmech Piko a Modrý drak a momentálně se Studiem DVA na Letní scéně na Vyšehradě připravuje hru Opačné pohlaví, kde bude režírovat i vlastní matku.

S režírováním rodiny už má zkušenosti. Loni měl na triku i hru s matčiným partnerem Karlem Rodenem. "Dělali jsme spolu dvě věci: drama Philippa Claudela O lásce a pak původní hru Prší, kterou jsme napsali s Evou Prchalovou pro Karla, jeho bratra Mariana a pro mámu. Při rodinném hraní bývá problémem organizační stránka - Karel měl málo času na zkoušení - a rozdílný pocit zodpovědnosti. Kdyby se to nepovedlo, tak za to nemůže Roden - ten je vždycky dobrý - ale ten protekční debílek. S maminkou máme velmi podobný vkus a dobře se doplňujeme. Vidím, že ji moje nápady baví a důvěřuje mi. Prostě ladíme," prozradil Adam Kraus.

Reklama

Další články

Načítám