Hlavní obsah
Článek

Krev všude, kam se podíváš, bělmo naznačující, že známá česká celebrita, kterou obdivují milióny českých mužů, už není ve stavu, v němž by ještě patřila k živým. Takové hrůzné fotografie se objevily na profilu jedné moderátorky a i jejím otrlým fanouškům tuhla krev v žilách. O co a o koho tady jde?

Odpudivou mrtvolou není nikdo jiný než Eva Decastelo (45). Ta nejednoho svého obdivovatele pořádně snímkem vyděsila. Samozřejmě šlo ale o cílenou provokaci. „Málokdo se může pochlubit tím, že byl zavražděn. Já ano,“ směje se Eva. „Před asi osmi lety jsem točila německou detektivku Der Sammler neboli Sběratel. Nebyla jsem kupodivu ani znásilněna, vrah mě pouze zamordoval a odtáhl do hrobu, kde mě zasypal hlínou. Pan režisér mě tehdy chválil, že jsem byla nejlepší mrtvola, kterou kdy poznal,“ pochlubila se moderátorka.

Film se točil v Čechách a Evinu vražednou image má na svědomí velmi uznávaná umělecká maskérka Nevena Thielová „Je největší specialistkou na průstřely, usekané končetiny a podobné věci. Nedávno jsme se potkaly, a protože si svoje práce fotí, dala mi snímky. Sama sebe jsem se lekla, když jsem viděla, jak se na mně Nevena vyřádila,“ dodala Eva Decastelo.

Související témata:
Detektivky
Sběratel

Reklama

Další články

Načítám