Hlavní obsah
Článek

Oba jsou krásní a inteligentní zároveň. Společně tvoří dokonalý pár

Kombinace krásy a inteligence

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová řada LED televizorů BRAVIA poskytuje dosud nejlepší HD obraz od společnosti Sony. Milovníci čistého designu a kvality ocení nejen výborný zvuk a obraz, ale i mnoho chytrých funkcí, jako je například zrcadlení jedním dotykem. Stačí přiložit smartphone k dálkovému ovladači a veškerý mobilní obsah uvidíte na velké obrazovce.

Design Sense of Quartz dodá obytné místnosti příznačné kouzlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový, podmanivý vzhled televizorů společnosti Sony po všech stránkách zdokonalí zážitky při sledování úžasného obrazu. Nadčasové geometrické tvary jsou harmonickou rovnováhou propojeny s monolitickým obdélníkovým panelem, evokujícím krystal plovoucí nad kruhovým podstavcem, který je synonymem čistoty a jednoduchosti. Využívá tenký hliníkový rám a povrchová úprava připomíná vzhled broušeného diamantu.

Postačí jen jeden dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dotkněte se na okamžik NFC kompatibilním smartphonem Xperia dálkového televizního ovládání One Touch Remote, čímž pohodlně vytvoříte bezdrátové připojení. Tímto způsobem si můžete prohlížet fotografie, sledovat videa a hrát hry, či využívat aplikace na velkoformátové obrazovce s nádhernými barvami a detaily. Integrovaný internetový prohlížeč poskytuje přístup na internet a k online zábavě pomocí aplikací jako YouTube, Twitter, Skype a Facebook.

Realisticky živé barvy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi letošní novinky patří i televizor W905A. Disponuje LED podsvícením TRILUMINOS Display, který je zárukou autentických barev plných jemných odstínů. Vychutnáte si tak obraz plný sytých barev, a to včetně náročně reprodukovatelných odstínů červené, modré a zelené. Díky spojení technologie Quantum Dot a zobrazovacích technologií společnosti Sony, přináší model W905A značně rozšířenou barevnou škálu a nabízí mnohem přirozenější a živější obraz s ještě výraznějším dojmem hloubky.

Zkrátka dokonalý pár

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V červnu si můžete zakoupit modely televizorů Sony řady W8 a W9 v promočním setu Dokonalý pár. Po zakoupení BRAVIA W8 nebo BRAVIA W9 obdržíte jako dárek smartphone Sony Xperia Z/Xperia L. Oba modely televizí i telefonů jsou vybaveny funkcí NFC, neboli zrcadlení jedním dotykem. Stačí přiložit smartphone k dálkovému TV ovládání a jednoduše přenesete mobilní obsah na velkou obrazovku. Akce začíná 29. května a končí 14. července 2013.

Další články

Načítám