Hlavní obsah
Článek

Vánoční svátky okořeněné pořádnou dávkou vzrušení! Právě takové si můžete letos užít, pokud svému partnerovi či partnerce darujete na trhu vzhledem i složením ojedinělý Exclusive intim gel od Erectan®. Luxusně zabalený lubrikační gel přinese radost oběma. Podpoří pevnou erekci u mužů, ženy zase pocítí při stimulaci mnohem vyšší míru vzrušení. Potěšíte a zároveň nezklamete!

Exclusive intim gel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Exclusive intim gel na vodní bázi obsahuje stimulující látky pro dokonalou lubrikaci a prokrvení pohlavních orgánů. Je plněný do stříbrného airless flakonku, který převyšuje všechny klasické druhy obalů, jaké u gelů znáte, a vložený do luxusní černé tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Okouzlující pocit z tohoto dárku umocní nádherná vůně.

Produktová řada Erectan

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás zaujal intim gel od Erectanu, můžete vyzkoušet také ostatní přípravky z této produktové řady. Pro muže Erectan 400 mg - tobolky pro jednorázové použití a Erectan ManLONG pro dlouhodobé užívání. V ČR vyvinuté a vyráběné přípravky zakoupíte ve vybraných lékárnách nebo v e-shopu Erectan.cz s odesláním do 24 hodin a především diskrétním dodáním.

Další články

Načítám