Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Kajnarová, kterou si diváci pamatují coby milenku Romana Vojtka (52) ze seriálu Vyprávěj, dnes slaví jednatřicáté narozeniny.

Atraktivní herečka toho za svůj zatím krátký herecký život stihla opravdu hodně. Na svém kontě už má dvě žhavé svlékací scény, kterými jistě potěšila nejednoho televizního diváka.

Poprvé před kamerami odhalila svá ňadra před dlouhými třinácti lety v rodinném seriálu Místo v životě. Mnohem odvážnější milostné scény natáčela také o pár let později v televizním filmu Petra Nikolaeva Klub osamělých srdcí.

Od té doby sice nic ze svých intimních půvabů divákům neodhalila, ale co není, může už brzy být. Krásná herečka má totiž i jako vdaná paní a maminka malé dcery Rozárky (1,5) pořád co nabídnout, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Kajnarová patří k oblíbeným seriálovým herečkám. Kromě retro série Vyprávěj se objevila také v seriálech Přešlapy, Ententýky či Proč bychom se netopili. Vídat ji můžeme také na prknech Městských divadel pražských.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám