Hlavní obsah
Článek

Když se poprvé objevily zvěsti, že Josef Rychtář (65) Ivetou Bartošovou (†48) těžce manipuluje, zabavuje jí telefon, aby nemohla komunikovat se světem, a snad ji dokonce bije, nechtělo se tomu věřit. Nyní se Super.cz ale dostal ke zdroji ze štábu televize Pětka, který nám prozradil neskutečné detaily z natáčení. „Rychtář je opravdu hrozný manipulátor, Ivetě sprostě nadává, musejí se jí maskovat podlitiny v obličeji, záhadně v jeho přítomnosti mizí její mobil, a navíc si všechny její honoráře (jen za poslední dva měsíce 530 tisíc korun - pozn. red.) nechává posílat na svůj účet,“ prozradil šokující informace pracovník z televize.

Náš informátor se rozhodl promluvit po nedávném zrušení koncertu Bartošové v Lucerně a po nepochopitelných krocích zpěvačky s jejím manažerem. „Nikdo neví, že všechny Ivetiny honoráře chodily ne na její, ale na Rychtářův účet. Proč asi? Kdyby je chtěli odklonit od exekutorů, ti si je strhnou rovnou v Pětce, takže by jim to nepomohlo. Rychtářovi je jedno, jestli Bartošovou tahá na kšefty opilou, hlavně, když mu přijdou peníze. Právě proto třeba donutil totálně rozsekanou Ivetu po dvou hodinách spánku, aby šla vystupovat na České hvězdě, kam přišla s šíleným kokrhelem,“ troufá si tvrdit pramen.

Ten ale zachází ještě dál. Před Českou hvězdou se Iveta prý rozplakala s tím, že se k ní Pepa chová nelidsky, sprostě ji uráží, bere jí telefon a podle některých zdrojů dokonce mělo dojít k situaci, kvůli které pak musela maskérka zpěvačce před jejím vystoupením v divadle Karlín maskovat podlitiny v obličeji.

„Kdo ví, co je jeho záměrem. Možná chtěl Ivetě původně pomoci, ale pak třeba zjistil, že když ji bude opíjet a blbnout prášky, může si s ní a s jejími financemi dělat co chce. A když poznal, že se mu díky péči Pětky vzdaluje a začíná fungovat samostatně, je čistě teoreticky možné, že ji možná zase začal zásobovat chlastem, aby byla manipulovatelná. Třeba právě proto po pár týdnech přestala fungovat,“ domnívá se muž, který se bojí, aby se Bartošová kvůli Rychtářovi nedostala ze zbědovaného stavu až někam za hranici, z které už není návratu.

Josef Rychtář už několikrát podobné informace vyvracel. „Ivetu neokrádám!“ tvrdil třeba. Sama zpěvačka nám v pátek zničeným hlasem a v jeho přítomnosti řekla, že ji nebije a že je úžasný. Přesto před pár měsíci požádala exmilence Macuru, aby ji před Rychtářem přišel zachránit, čemuž nakonec říčanský podnikatel zabránil a Iveta začala tvrdit, že „bobečka“ Macuru chtěla jen vylákat na schůzku, aby ho požádala, ať už ji neobtěžuje.

Reklama

Další články

Načítám