Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) si zcela po právu už několikrát vysloužila titul nejkrásnější ňadra českého šoubyznysu.

Bujné přírodní poprsí bez špetky silikonu totiž patří k chloubám této krásky, která kdysi chodila i s naším nejlepším hokejistou Jaromírem Jágrem (52). Její odvážné výstřihy, které muže přitahují jako magnet, obdivujte v naší fotogalerii.

Dvojnásobná maminka pořád umí zaujmout, a ač je šťastně zadaná, pořád se za ní otáčí řada nápadníků. Iva moc dobře ví, jak zabránit tomu, aby se jí pánové koukali do očí.

Stačí provětrat šatník a obléknout se do nějakého pěkného odvážného outfitu, který dá vyniknout jejím obrovským přednostem. Iva se ráda ukazuje s dechberoucím dekoltem, ale rozhodně nemůžeme říct, že vypadá lacině. Pokaždé se totiž prezentuje jako šarmantní dáma, která své vnady považuje za pomyslnou třešničku na dortu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám