Hlavní obsah
Článek

Hvězda americké reality show Keeping Up With the Kardashians Kim Kardashian (43) je od soboty maminkou. Přítelkyně rappera Kanyeho Westa svého prvního potomka porodila měsíc před termínem a přivedení dítěte na svět předcházely nepříjemné momenty.

I přesto, že Kim tento víkend porodila holčičku, všechny chvíle před touto velkou událostí nebyly tak snadné, jak se někomu mohlo zdát. Profesionální celebrita byla převezena do nemocnice poté, co se u ní projevily silné bolesti břicha, které připomínaly zánět slepého střeva. Zhroucená Kim se během toho nechala slyšet, že dalším těhotenstvím procházet už nechce.

„Je to strašně bolestivé, skoro nemůžu chodit. Vůbec nechápu, proč to tolik bolí, zabíjí mě to. Přijde mi, jako když mám porodní bolesti. Proč se mi to děje? Nesnáším to, už nikdy nechci být těhotná,“ uvedla Kim v momentě, kdy se dostala do lékařské péče.

Po prohlídce se Kim dostalo šťastné zprávy, že miminko je v pořádku. Lékaři zjistili, že nastávající maminka má infekci žaludku. Kim ale i přes dobré noviny neustávala ve svém naříkání.

„Pokud je porod horší než tohle, oběsím se, nebo se podříznu,“ volila silná slova Kim. Nic z toho naštěstí neudělala, a proto se teď ve zdraví těší ze svého prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám