Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto už je za dveřmi a to znamená jediné – období dovolených, koupání a plavek. Vy ještě nemáte připravenou plavkovou výbavu? Tak to je třeba rychle napravit! Poradíme vám, v jakých kouscích zaručeně oslníte!

Aktuální trendy: Vybere si každá z vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrali jsme pro vás ty nejtrendovější plavky pro léto 2013. Této sezóně vládnou originální potisky, padnoucí střihy a příjemné materiály. U vybraných modelů si můžete zvolit rozdílnou velikost horního a spodního dílu, takže máte jistotu, že vám vždy padnou. Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali, a připravte se na léto!

Každý díl jiný: Buďte originální

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejzajímavějším trendem pro toto léto je bezpochyby kombinování zdánlivě jiného horního a spodního dílu. Barevný potisk na podprsence přivádí pozornost k horní části těla a svými barvami ladí s jednolitým spodním dílem. Díky odepínatelným ramínkům máte zaručené jednotné opálení a perfektní dekolt vám zajistí push-up efekt.

Perfektní dekolt i v plavkách? Jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hravé potisky a zajímavé barevné kombinace letí! Tyrkysová barva dokonale podtrhne krásu opálené pokožky a v kombinaci s černou doslova září. Padnoucí vyztužené košíčky s push-up efektem a řasením dodají vašim vnadám na objemu. Mašle mezi ňadry je roztomilým detailem, který zaručeně přitáhne pozornost.

To pravé pro obdařené ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky Laurence jsou jako dělané pro ženy s většími ňadry. Střih horního dílu a všitá kostice poskytují dostatečnou oporu a tvar. Výrazný horní díl přitáhne pozornost k horní polovině těla, a vy se tak nemusíte bát případných nedostatků v oblasti bříška či boků. Krásná barevná kombinace bude slušet každému odstínu pleti!

Originální střih a modrá barva: Zaručený úspěch

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na jednobarevné plavky? Vsaďte na zajímavý střih! Plavky Agrita jsou perfektní kombinací elegance, stylu a originality. Jednoduchý spodní díl dá vyniknout originálně střiženému hornímu dílu, který podtrhne krásu vašich křivek. Díky kosticím budou vaše vnady celý den na svém místě a push-up efekt poskytne požadovaný tvar.

Další články

Načítám