Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jolana Voldánová (55), moderátorka zpravodajského pořadu České televize Události, vás dostane do kolen. Matka jedenáctiletého syna Vojty, šestileté holčičky Kačenky a vyvdané sedmnáctileté Terezy totiž snad obrátila proud času a mládne. Na fotografiích z poslední doby vypadá snad ještě lépe než před deseti lety. A ten sex-appeal! Na exkluzivní snímky, mezi kterými nechybí ani Voldánová poprvé v plavkách, se podívejte ve fotogalerii.

"Velmi mi pomáhá tanec. Už je to pár let, co jsem se objevila ve StarDance, ale stále chodí nabídky na vystoupení. A to pak na sobě tvrdě makám," svěřila se Jolana se svým receptem na krásu. Ta po porodu dcery přibrala osm kilogramů, právě tancem se jí ale podařilo shodit a i dnes jí pomáhá formovat figuru.

Když Voldánová před lety v hlavní zpravodajské relaci České televize začínala, měla úplně krátké vlasy. Dnes už je vše jinak. "Občas je mám lehce prodloužené a zahuštěné. Jsem případ člověka, který má příliš jemné vlasy a nemá jich mnoho. Od malička tím trpím. Líbily by se mi přirozeně vlnité a dlouhé," prozradila na sebe.

Zatímco ve zpravodajství musí mít Jolana vážnou masku, když se ale rozesměje, vypadá jako rozpustilá slečna. "V televizi jsem asi nudný veřejnoprávní patron, doma se ale nenudíme," usmívá se.

Čtyřnásobná držitelka zrcátka TýTý  je šťastně vdaná za Petra Císařovského. "Hodně nám pomáhá to, že když vyvstane problém, mluvíme o tom. To je na vztahu nejdůležitější, aby si partneři dokázali lidé vyříkat," dodává sympatická moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám