Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když se řekne podprsenka, většina z vás si představí asi push-upku. Je nejoblíbenějším typem podprsenky, dokonale vytvaruje dekolt a v případě potřeby přidá pár centimetrů tam, kde potřebujete. Objevte nejaktuálnější trendy a oživte s nimi svůj prádelník. Léto si žádá barvy, vzory a neotřelost. Co říkáte na kousky, které jsme pro vás vybrali?

Push-up podprsenky se slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento týden pořídíte na Astratex.cz vybrané push-upky se slevou 20 %. Není vhodnější chvíle k pořízení nových kousků než právě teď! Podívejte se na podprsenky, které jsme pro vás vybrali, nechte se inspirovat a ušetřete!

Svůdný luxus: Krajková výšivka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonale tvarovaný dekolt v sexy balení – to je podprsenka Vivien. Jemná krajka a unikátní květinová výšivka dodávají tomuto kousku punc luxusu. Ramínka můžete odepnout a svádět nejen extra plným dekoltem, ale i odhalenými rameny. Pohodlný střih, plný dekolt – sexy pocit zaručen!

Zajímavé designy v jemných barvách: Trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K létu patří jemné barevné tóny, stejně jako originální designy. Kombinace různých motivů v ladících barvách je trend, který musíte vyzkoušet. Tento originální kousek je vybaven bočními kosticemi, které ňadra udrží ve správné pozici a díky vyjímatelným vycpávkám zajistí perfektní dekolt. Nebojte se experimentovat!

Potisky, krajka a pohodlí: V létě to pravé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdy jindy experimentovat s krajkou a potisky než v létě? Unikátní kombinace potisku a krajkového zdobení učiní podprsenku Aimy oblíbeným kouskem v každém prádelníku. Padnoucí střih zajistí celodenní pohodlí, push-up efekt dodá vašim vnadám na objemu a zajímavý vzhled zaujme na první pohled – co víc si přát?

Satén, krajka a extra push-up efekt: Nejen pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Scarlet padne do oka všem milovnicím luxusu. Satén se zajímavým vzorem v kombinaci s krajkou působí honosným dojmem a okamžitě zaujme. Košíčky jsou vypodložené tvarovanou pěnou, která v mžiku vykouzlí extra plný dekolt. Díky nízkému středu je tento kousek jako dělaný do hlubokých výstřihů. Buďte svůdná!

Další články

Načítám