Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Uhříněvská usedlice Iveta Bartošová (†48) nemá ani chvíli klid! Když už se do ní novináři nestrefují kvůli playbacku, dostává kapky za svou fenku Gejšu. Když se nedávno na její dům valila velká voda a musela se evakuovat, nechala na místě psa, který je jí věrně po boku už spoustu let. I fanoušci, kteří ji léta podporovali, se nyní od pěnice odvracejí zády kvůli tomu, že se prý k zvířatům chová jako hyena!

Proslýchá se, že i policisté, kteří Ivetu přišli upozornit na to, že se blíží povodeň a že musí opustit svůj dům, kroutili hlavou nad tím, že na místě nechala vlastního psa, s kterým se před fotografy tak ráda mazlí. A přestože její přítel Rychtář tvrdí, že během pár dnů, kdy s pěnicí žil u přátel, jezdil Gejšu krmit a dávat jí napít, mnozí se ptají, jak to bylo s venčením.

„Pokud byla zavřená v domě a ví, že tam nesmí udělat ani loužičku, zasloužili by pár facek, protože musela strašně trpět. A jestli ji nechali venku, kdyby se vážně přihnala velká povodeň, chudák pes se utopí,“ kroutí hlavou někteří lidé.

A už i na oficiálním Facebooku Bartošové se ozývají kritické hlasy lidí, kteří doteď Ivetě bezmezně fandili. „Vám to přijde normální, zanechat zvíře svému osudu a víc se o ně nestarat? To by neudělal ani ten největší psychopat, nechat pejska v ohrožení záplavové vlny… Gejši mi je hrozně moc líto. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat. Každý má svůj názor, svědomí a cit k zvířatům!“ píší například Ivetini fanoušci, které však správkyně stránky „demokraticky“ maže.

Reklama

Další články

Načítám