Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, moderátorka a modelka Nikol Moravcová (36) si nejvíce užívá ve třetí ze zmiňovaných profesí. Super.cz získal snímky, které nafotila pro jeden módní časopis na Seychelách, a dozvěděli jsme se, že další bude fotit zanedlouho na Maledivách. Takže zatímco my mrzneme, ona se vyvaluje na sluníčku a užívá si v tropech.

A to focení sotva stíhala. V Praze měla jediný volný den, protože těsně před focením se vracela z měsíční cesty, kdy s přítelem letěla nejprve do amerického Los Angeles a pak se přesunuli na Havaj.

"Ale podívejte se, nejsem skoro vůbec opálená," vymlouvala se Nikol, která se do exotických destinací zamilovala. A kdo by se jí také divil. Sice je tady daň v podobě dlouhé cesty letadlem, ale výsledek stojí za to.

Na Seychelách fotila s prestižní fotografkou Lucií Robinson a nad snímky, které nejsou v plavkách nebo v prádle, jsme se museli trochu pousmát. Nikol totiž fotila svatební šaty, v nichž se vlastně kdysi proslavila, když natočila reklamu pro jednu banku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám