Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) má za sebou autonehodu, při které zemřel motocyklista. Martina ho ve velké rychlosti smetla svým vozem. Dodnes, když na to vzpomíná, třese se. "Když prosákla kauza s Darou Rolins (51), kdy při nehodě zemřel motocyklista, ježily se mi chlupy na rukou. Zažila jsem stejnou nehodu, a i když jsem za to vůbec nemohla, je těžké žít s tím, že vám pod koly někdo zemřel," řekla Super.cz Gavriely na otevření nové motokárové haly v Horních Počernicích.

"Vjel mi pod kola z vedlejší ulice. Strhla jsem volant a smetla jsem betonový sloup, pak přišel čelní náraz do stromu a ještě auto udělalo dva kotouly. Je zázrak, že já i dcera, která seděla na zadním sedadle, jsme byly zdravotně v pohodě. Já nejsem hysterka, mám dobré reakce, tak jsem jen řvala na Jessicu, ať se drží," řekla Super.cz Martina.

"Problém byl, že jsme se nemohly dostat z auta, protože jsem měla žabky a nemohla jsem rozbít okno. Náhodou jel za mnou na motorce Honza Moťovský, který nás dostal z auta. Akorát se pak ztratil a já přišla o hlavního svědka," vysvětluje Martina. Motocyklista zraněním podlehl a Martinu čekal soud.

"Já jsem chybu neudělala, pro mě soud dopadl dobře. Bylo ale těžké, vzpamatovat se z toho psychicky. Dva roky jsem pak byla na antidepresivech," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám