Hlavní obsah
Článek

Známá americká zpěvačka Fergie (36) se objevila na Billboard Awards v Los Angeles v černých sexy šatech a nesmírně jí to slušelo. Kromě dekoltu odhalila ještě část ze svého soukromí.

Krásná zpěvačka prozradila, že je s manželem Joshem Duhamelem připravena založit rodinu. Prý je nejlepší čas. “Sice ne hned v tuto chvíli, ale ano, chystáme se,“ potvrdila členka oblíbené skupiny Black Eyed Peas pro Hollyscoop.

Není to tak dávno, co pár zvažoval jiný způsob, jakým se stát rodiči. "Velmi vážně zvažují adopci. Fergie není ještě připravená vzdát se kariéry a mít teď hned své vlastní dítě. Ví, že rodina je velmi důležitá pro Joshe a chce ho učinit šťastným. Rozhodli se proto, že adopce by byla perfektním řešením," svěřil se tehdy magazínu National Enquirer zdroj blízký zpěvačce.

Nadaná hvězda s občanským jménem Stacy Ann Ferguson svou kariéru nezapočala v hudebním průmyslu, ale představila se jako dětská herečka ve filmech a seriálech. Po velikém úspěchu, který zaznamenala jako členka Black Eyed Peas se před pěti lety rozhodla pro sólovou dráhu a vydala úspěšné album The Dutchess. Loni ji magazín Billboard vyhlásil Ženou roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám