Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až když jsme ho uviděli na vlastní oči, uvěřili jsme. Nejen na televizní obrazovce, ale i naživo, vypadá sporťák z TV Nova jako otec dítěte Lucie Borhyové (46), Řek Niko Papadakis. Jen o třináct let mladší a bez pár kilo navíc. I vzrůstem jsou si podobní.

V některých médiích se už objevily zprávy, že Lucie a Michal jsou více než jen kolegové. Žádný důkaz, kromě zákulisních drbů, ale nikdo nepřinesl. Otázkou je, proč by si Borhyová našla o jedenáct let mladšího kolouška, když i jen pohled na něj by jí připomínal tátu jejího čtyřletého Lukase. Tendence vybírat si mladší dvojnice svých stálých družek mívají spíše muži.

Ale pohled na třiadvacetiletého Michala je bezesporu příjemný. Na párty k uvedení nového kanálu TV Smíchov zářil úsměvy a bylo vidět, že je mezi svými kolegy i kolegyněmi velmi oblíbený. Když ale dorazila Lucie Borhyová, pózovala pouze s kolegou Rayem Korantengem a Jirkou Mádlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám