Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vešla moderátorka Novy Emma Smetana do kavárny v Národním památníku na pražském Vítkově a sundala si dlouhý kabát, přítomní nevěřili vlastním očím. Zapomněla si snad půvabná blondýnka doma sukni, anebo jí ji cestou někdo ukradl, že si vyšla jen v krajkových punčocháčích?

Emma uváděla představení nového kanálu TV Smíchov v takovém modelu, že jen televizní diváci, kteří ji viděli jen od pasu nahoru, mohli vnímat, co říká. "Ono to vypadá, jako bych byla v punčocháčích?" vyděsila se Emma, když ji Super.cz upozornil, jak její outfit působí.

"Ale to jsou legíny, moje nejteplejší kalhoty. Jsou vespod růžové a přes ně je černá krajka," krčila rameny. I když se ale jedná o legíny, každý módní policista by ji upozornil, že krátké tričko, v němž předvede celý zadeček, se k nim rozhodně nenosí.

Emma ale humor neztratila i díky tomu, že je vyznavačkou spíše toho černého. Dokonce nám řekla i svůj oblíbený vtip. "Má to dvě nohy a teče z toho krev. Co je to?" nechali jsme se podat a dozvěděli jsme se, že jde o půlku psa. "Tomu jsem se hrozně smála, když mi bylo dvanáct," svěřila.

Nový kanál plný komedií a humorných pořadů a scének začíná vysílat už 23. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám