Hlavní obsah
Článek

Má svaly a pohlednou tvář, ale ani to z něj nedělá pana Dokonalého! Druhý nejkrásnější muž planety Josef Karas (45), jenž se před měsíci dal dohromady s neskutečně krásnou mistryní světa ve sportovním aerobiku Denisou Barešovou (23), totiž své lásce málem pokazil svou nešikovností celou kariéru. Stačilo pár minut a byl by z něj asi nebožtík.

Právě kvůli jeho problémům s orientací totiž Denisa nedávno téměř nestihla nejdůležitější závod roku – mistrovství světa. Karas tak zmatkoval, až v autě uvízli v holandských ulicích a sen o medaili se takřka rozplynul.

„Cesta, která obvykle trvá 25 minut, nám zabrala přes hodinu a čtvrt. Za Denčou jsem přijel den před hlavními závody a zamotal jsem se v jednosměrkách, které jsou v Holandsku všudypřítomné,“ přiznal Karas, který, když mu to čas dovolí, vždy rád přijede svoji plavovlasou krásku na závody podpořit. A nebylo tomu jinak ani v Dordrechtu na FISAF International World Fitness & Hip Hop Unite Championship 2012. Tentokrát jí málem spíš uškodil, ale nakonec to naštěstí dobře dopadlo.

„Denisu podporuji především psychicky. Sám jsem byl aktivním sportovcem a vím, jak je důležité být při závodech v pohodě,“ řekl přímo v hale bývalý vícebojař, který má ke sportu stále blízko a přiznává, že opravdové krásy aerobiku poznal až se svou přítelkyní.

„Líbí se mi na něm, že je to z poloviny umění a z poloviny sport. Málokdo si uvědomuje, že je sportovní aerobik tak fyzicky náročný,“ dodává sympaťák Karas, který se strastiplného cestování po holandských končinách rozhodně nezalekl. Po závodech odvážně opět nastartoval svůj vůz a s plavovláskou odjel na prohlídku rotterdamské repliky Noemovy archy. A pokud nezabloudil, je s Denisou dodnes…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám