Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Pátá řada StarDance si letos opět našla své příznivce a diváky. Přestože se mezi soutěžícími celebritami neobjevila tak lákavá jména jako v minulých ročnících, o skvělou zábavu a báječnou podívanou nebyla nouze.

Na pomyslném trůně nakonec skončila zprvu nenápadná Kateřina Baďurová s tanečníkem Honzou Onderem. Ten vyhrál už třetí řadu StarDance s Danou Batulkovou. Radost nám ovšem dělali i jiní.

Krásný byl pohled nejen na ladné profesionální tanečnice, ale také na soutěžící. Nejbujnějšími křivkami se po pět večerů chlubila ambiciózní Dana Morávková (52), která byla zprvu považována za favoritku soutěže, ale nakonec vypadla v polovině. Macatá stehýnka i bujné dekolty předvedla hned v několika rajcovních modelech.

Velké sympatie publika si získala také Bára Poláková (40), majitelka luxusních čtyřek, kterou mnozí taneční zasvěcenci viděli od prvních kol ve finále. Chyba lávky. Bára se svým partnerem skončila těsně pod bednou čtvrtá. Postarala se tak o jedno z největších překvapení letošního ročníku.

Nejkrásnější bytostí parketu byla nesporně éterická Pavlína Němcová (52), která soutěž opustila jako první. Ještě předtím však v rafinovaně průhledných šatech s ladností sobě vlastní zatančila rumbu. A muži u obrazovek jásali. Pokochejte se s námi.

Reklama

Další články

Načítám