Hlavní obsah
Článek

Tak o takové večeři sní snad každý milovník krásných žen, které se navíc rády svlékají. Atraktivní, sexy dračice Jana Potyšová, jež se do srdcí diváků dostala coby moderátorka nahých zpráv RedNews na nováckém kanálu Fanda, se setkala tváří tvář se svým fanouškem Martinem. Ten měl tu čest vyhrát soutěž o večeři se svou oblíbenkyní.

A tentokrát ji viděl úplně jinak, než byl do té doby zvyklý. Překvapivě zjistil, že se nejedná o žádnou lacinou ženštinu, ale o sympatickou a chytrou dívku. Tentokrát mu ani nevadilo, že je Jana oblečená.

„Jana je moc krásná a navíc inteligentní holka. Vážně to bylo moc super. Zjistili jsme, že máme společná témata, a tak jsme se dobře bavili,“ podělil se o své pocity šťastný výherce.

„Ze začátku jsme se trochu oťukávali, ale pak se konverzace rozjela. Řešili jsme společné zájmy, třeba cestovaní. No a začali jsme si i tykat. Měli jsme nějaké pivko, tak to taky pomohlo,“ s úsměvem doplnila Jana Potyšová.

Spíše než z opravdového zájmu se Martin do soutěže o večeři s dívkou z nahých zpráv zapojil z legrace. Náhodou sledoval nahé zprávy se svými přáteli v hospodě, kde se o soutěži dozvěděl. Potom už zavítal do archivu zpráv na internetu a začal pátrat, která moderátorka na sobě měla růžové spodní prádlo.

„Přiznám se, že mě kamarádi trochu vyhecovali. Vůbec jsem nečekal, že bych mohl vyhrát, no a jsem tady a je to super,“ dodal spokojeně Martin.

A na to, jak vypadá Jana Potyšová jako dáma na večeři i úplně nahá v televizi, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám