Hlavní obsah
Článek

Společnost Europe Easy Energy a.s. představila v prosinci nové ceníky elektřiny a zemního plynu pro rok 2013. Navzdory vzrůstajícím cenám regulovaných složek elektrické energie, snížila ceny o 3% a zůstává stále jedním z nejvýhodnějších poskytovatelů energií. Kromě výhodných cen a tarifů nabízí také bonusy pro stálé zákazníky a asistenční službu.

Něco málo o Europe Easy Energy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato relativně mladá společnost, působící na českém trhu teprve od roku 2011, se zabývá prodejem elektřiny a zemního plynu. Za tak krátkou dobu si již vytvořila pevnou pozici mezi alternativními dodavateli energií a nabízí atraktivní alternativu dominantním obchodníkům. Je také jednou z mála energetických společností na českém trhu, která je zcela bez zahraničního kapitálu a co je nejdůležitější, nabízí více než konkurenceschopnou cenu napříč všemi produkty, které jsou na trhu. Europe Easy Energy vám nabízí jiný přístup. Přístup na osvědčeném principu „náš zákazník, náš pán“. Váží si každého zákazníka a za Vaše peníze Vám nabízí odpovídající službu. Službu, jejímž cílem bude hospodárné zacházení s elektřinou a plynem, aktivní možnost sledování spotřeby a zároveň individuální přístup k zákazníkovi.

Proč 3E?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elektřina je zboží, které má konstantní kvalitu. Konkurenční firmy nemohou soutěžit v kvalitě zboží, ale mohou soutěžit s cenou a kvalitou služeb. U 3E se vždy dovoláte odpovědnému zaměstnanci, který vám odpoví na všechny vaše otázky a provede vás celou změnou dodavatele elektřiny a zemního plynu. Mezi další výhody patří vlídný přístup, správa vlastního účtu na zákaznickém portálu, elektronické vyúčtování a aktivní věrnostní program.

Další články

Načítám