Hlavní obsah
Článek

Herec Matt Damon (42) prý nikdy neprohlásí, že není gay. Dementovat zprávy o homosexuální orientaci prý odmítá z úcty k přátelům, kteří se k této sexuální orientaci otevřeně hlásí. Pro Matta totiž není urážlivé, že z něj média dělají gaye. Homosexuály by dementováním takových zpráv prý ale urážel.

Americký bulvár přitom svého času tvrdil, že má milostný poměr s kolegou Benem Affleckem. Dvaačtyřicetiletý herec takové zprávy ignoruje a místo toho vypráví o tom, jak je šťastný s manželkou Lucianou, již si bral před sedmi roky a s níž má čtyři děti.

„Nikdy jsem takové zprávy nepopíral, protože jsem tím nechtěl urazit své přátele, kteří jsou homosexuální, jako by být homosexuální bylo nějakou zatracenou nemocí. V tomto smyslu jsem byl ve zvláštní pozici. Celá ta věc byla prostě divná,“ svěřil Damon v interview pro Playboy.

Matt se teď líbá ve filmu Behind The Candelabra s kolegou Michaelem Douglasem, jemuž hrál milence ve filmu o pianistovi Libareceovi.

„Oba máme spousty homosexuálních přátel a nechtěli jsme to nějak zpackat. Nebylo to ale nejpřirozenější, co jsem kdy dělal. V jedné scéně musím vylézt z bazénu, jít k Michaelovi, obkročmo si na něj sednout na lehátku a začít ho líbat. A v tom scénáři nejde o žádnou pusu. Museli jsme se vášnivě líbat. Michael se ale líbal úžasně,“ dodal Matt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám