Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) skončila na antidepresivech! Špatné počasí, dlouhá zima i nedostatek financí, to všechno se podepsalo na její psychice. „Asi to bude tou dlouhou zimou, nic mě nebaví, všechno mě rozruší, jsem agresivní, nepříjemná. Dobrou náladu jsem neměla ani nepamatuji. A to jsem vždycky byla pravý opak. Byla jsem bavičem, všichni se se mnou smáli," řekla Super.cz moderátorka.

Když jí před pár dny zemřel milovaný kocour Bruno, zhroutila se úplně a vyhledala pomoc lékařů. "Skončila jsem na antidepresivech. Nešlo to už jinak. Brumíček byl člen rodiny, měla jsem ho déle než své děti, šíleně mě to vzalo," dodala Martina na otevření nové motokárové haly v Horních Počernicích, které moderovala.

Její oporou jsou vedle prášků přítel Marcus Tran a děti Jessica a Antonio. Celá rodina plánuje odletět na podzim do teplých krajů. Kam přesně, to zatím netuší. "Ve hře je Austrálie nebo Bali, alespoň na rok, dva chceme odjet do tepla. Všem nám to myslím prospěje," dodala Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám