Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) nepatří k těm, kteří o Vánocích holdují tradičnímu smaženému kapru s bramborovým salátem. Dokonce nemusí ani smažený řízek.

„Tomáš ani já kapra a salát nemáme moc rádi, takže si dáme spíše steak,“ překvapila zpěvačka, která je v období Vánoc pořád v jednom kole, v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.

Nejvíce se Vondráčková těší, jak překvapí pěknými dárečky své nejbližší. „Já bych si přála, aby se dárky, které chystáme pro moje rodiče a Tomášovy rodiče, hodně líbily, protože jsou takové speciální,“ svěřila své největší vánoční přání zpěvačka, jež samozřejmě ani za nic neprozradila, o jaké dárky se jedná.

„V poslední době nemám ráda ty dárky, které musíš koupit. Lepší je vyrobit tak, aby to bylo něco unikátního, co nikdo nemá, tak snad to vyjde letos,“ naznačila aspoň trochu.

A jak si Lucie Vondráčková pochvaluje komunikaci s fanoušky přes sociální síť a proč ještě neviděla jednoho ze svých stříbrných Slavíků, to uvidíte už dnes večer na Óčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám