Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle posledních hollywoodských drbů prochází manželství herce Orlanda Blooma (35) a jeho půvabné manželky Mirandy Kerr (41) krizí. Přestože některé spekulace hovoří už i o hrozícím rozvodu, hercova maminka to vehementně popírá. A komu že se údajně podařilo narušit dosud skvěle fungující rodinu? Miranda prý až příliš mnoho času tráví s hercem, a dnes už by se dalo říct, že i lovcem modelek od Victoria's Secret, Leonardem DiCapriem.

Zdroj z blízkosti dvojice uvedl: „Přišla sama na jeho narozeniny a výborně se bavili. Vymetají spolu nejen večírky, ale chodí spolu i do restaurací na večeře s přáteli.“ Miranda se nedávno sama vyjádřila, že neví, kdo jiný by ji měl vytáhnout ven než rodinný přítel Leonardo, když její manžel natáčí. Vycházky s Leem samozřejmě popsala jako zcela nevinné. Basu se svou snachou drží i maminka Orlanda Blooma Sonia Copeland-Bloom, která se nechala slyšet: „Samozřejmě, že se nerozcházejí. Nevím, odkud tyhle informace přišly. Bože můj, vždyť jsou šťastní,“ zastávala se manželství jejího syna a Mirandy.

Orlando by se ale měl mít přeci jen na pozoru. Přestože Leo obvykle dává přednost blondýnkám, ve vodách andílků Victoria's Secret loví velice rád. V jeho sítích už uvízly Gisele Bündchen (32), Bar Refaeli (27) i Erin Heatherton (23) a jak je známo, Miranda je jednou z nejznámějších posil této značky.

Reklama

Další články

Načítám