Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Pro letošní Vánoce bych každému doporučil počítač od Toshiby,“ říká Martin Novák, produktový specialista Alza.cz. „Nabídka Toshiby je široká, od luxusních ultrabooků přes populární tablety až po praktické stroje s výborným poměrem cena – výkon. A všechny mají záruku pro případ náhodného poškození nebo odcizení.“

Vychytaný tablet za rozumnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Tablety jsou dnes velice populární,“ konstatuje odborník z Alza.cz. „Model Toshiba AT300 vyniká výborným výkonem a konektivitou za přijatelnou cenu.“ Tablet má obrazovku s úhlopříčkou 10,1“, výkonný čtyřjádrový čipset Tegra 3 vhodný i pro hry, 32 GB úložného prostoru s možností rozšíření paměťovou kartou, dvě HD kamery a také 3G modul pro přenos dat přes mobilní síť. Alza.cz pro tento tablet dokonce nabízí ochrannou fólii na obrazovku a mobilní připojení na 3 měsíce zdarma!

Výkonný stroj na práci i zábavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte univerzální počítač pro práci i hraní her, doporučují odborníci z Alza.cz notebook Satellite P855. „Je to velmi moderní počítač s rychlým procesorem, 6 GB paměti, pevným diskem 750 GB a dvěma grafickými kartami, které dovolují přepínání mezi úsporným a výkonným režimem. Notebook má i blok numerických kláves, což usnadní práci třeba při zpracování účetnictví.“ Elegantní stříbrný počítač je vybaven moderním operačním systémem Windows 8.

Pro uživatele s omezeným rozpočtem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toshiba má i řešení pro uživatele, kteří chtějí výkonný, ale co nejlevnější stroj. „Série Toshiba Satellite C855 nabízí vynikající poměr cena – výkon,“ upozorňuje Martin Novák. „Mají dostačující procesor, hodně paměti, pohodlnou klávesnici, DVD mechaniku a přes nízkou cenu nabízí chod až 5,5 hodiny na baterii, což je velmi solidní!“ Notebooky série C855 jsou navíc nabízeny v červené, černé i bílé barvě, takže si vybere úplně každý!

Záruka bez hranic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny stroje od Toshiby jsou chráněny Zárukou bez hranic, což znamená, že v případě poškození nebo krádeže budou nahrazeny novými kusy zdarma! Kompletní nabídku tabletů a notebooků Toshiba najdete na Alza.cz!

Další články

Načítám