Hlavní obsah
Článek

Charlotte (17), nová hvězda stáje Moniky Štikové, která se kvůli neposlušnosti Ornelly Štikové (drsně se pohádaly) rozhodla, že hvězdu udělá ze své mladší dcery, už přes půl roku randí s kadeřníkem Michalem (19). Bydlí spolu v sídle Štiků v Hostivicích u Prahy. I na veřejnosti si neustále projevují náklonnost. Ať už hubičkami nebo, v případě mladíka, plácáním po zadku jeho dobře živené lásky. „Hubenou bych nechtěl,“ tvrdí hezounek. Podívejte se na fotky párečku v naší fotogalerii!

Dvojici jsme zastihli na natáčení videoklipu, v kterém Charlotte zmalovali jako Marfušu, aby mohla hrát přítelkyni mafiána Romana Skameneho, v jehož pokračování legendárního snímku Bony a klid 2 má už také přislíbenou roličku.

Michal svou dívku, kterou poznal na internetu, na natáčení doprovodil a při našem rozhovoru ji vynášel do nebes. „Dám i na vzhled, Charlotte je ale specifická. Je svá. Na nic si nehraje. Líbí se mi, že se nepřetvařuje. Celkově mi vyhovuje její osobnosti i chování. Je pro mě zkrátka ideálem,“ rozplývá se mladý muž, který se živí stříháním vlasů a jenž je o 37 let mladší než partner Ornelly Josef Kokta.

Míša miluje holky s pořádnými madly lásky. Věstonická Venuše, to je pro něj ztělesnění krásy! „Nedokážu si představit, že bych měl hubenou holku. To vůbec. Takové ty typické modelky mě nepřitahujou. A že si majetnicky občas plácnu? Mám Charlottu moc rád,“ směje se mládenec.

S partnerem své mladší dědičky trůnu je spokojena i „vedoucí úplně všech štičích projektů“ Monika. „Jako tchyně si na něj nemůžu vůbec stěžovat. Mám ho ráda. Michal je moc hodný kluk,“ uzavřela Monika Štiková.

Reklama

Další články

Načítám