Hlavní obsah
Článek

To je ale hodně nevyrovnaný souboj! Zatímco Ornella Štiková (31) dlí po boku šestapadesátiletého seladona a lovce bobříků odvahy Josefa Kokty, její o tři roky mladší sestřička se usadila v náruči pohledného kadeřníka. Ten je proti Koktovi mladší, až to bolí. Věkový rozdíl mezi nimi činí bez tří roků čtyřicet let!

Mladý divočák nebo zralá zkušenost? Každá z mladých Štikových na to jde jinak. Stejné mají ale způsob seznámení se svými miláčky – přes sociální síť.

„Někdy na začátku října jsme si napsali na Facebooku, slovo dalo slovo a od té doby jsme spolu. Do té doby jsem nevěděl o koho jde. To mi prozradil kamarád až později, když už jsme se s Charlotte setkávali,“ tvrdí Michal, devatenáctiletý klučina z Jeseníku, který získal srdce Charlotte.

U Štiků bydlí, takže dobře zná i švagrovou Ornellu. A ví, jak to má se vztahem k svému Pepíčkovi. „Ať si myslí, kdo chce, co chce, ona ho naprosto neuvěřitelně miluje. Je do něj tak zblázněná, až to není možné,“ všiml si Michal.

Ten si s přítelkyní neustále vyměňuje projevy lásky, ať už fyzické, nebo na internetu. „Mám ji rád, nepřetvařuje se, je svá,“ tvrdí mladík.

To Kokta je také svůj. Miluje, když se o něm píše jako o známém svůdci žen, protože penězi už je ohromit tolik nemůže. Během finanční krize a hlavně kvůli prudkým poklesům cen akcií přišel v rámci několika dnů o částku až ve výši půl miliardy. Nyní tak může dámy překvapovat leda svým charisma. Pro některé ženy je to ale víc, než krása a nespoutaná energie mládí, jakou má přítel Charlotty…

Reklama

Další články

Načítám