Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žena s unaveným výrazem ve tváři je textařkou a zpěvačkou, narodila se před sedmapadesáti lety a má tři děti – syny Lagana a Louise a dceru Keshu Rose nebo prostě jen Ke$hu.

Rosemary Patricia ‚Pebe‘ Sebert, jak zní celé jméno zpěvaččiny maminky, má na svém kontě například v Americe úspěšný country hit Old Flames Can't Hold a Candle to You, který napsala se svým tehdejším mužem Hughem Moffattem. Na své album ho zařadila zpěvačka Dolly Parton, přezpívala ho také Ke$ha, jejíž úspěchy dalece přesahují kariéru její matky, jak vykresluje třeba dokument o zpěvaččině životě, který běží každé pondělí na česko-slovenském MTV. Sebert svou dceru vždy podporovala a vyplatilo se.

Ke$he se podařilo prorazit v roce 2009, kdy se objevila v singlu Right Round rappera Flo Ridy. Její sláva od té doby narůstá. Debutové album Animal, na kterém se autorsky podílela také její matka, ji vystřelilo mezi světové hvězdy. Za svou vcelku krátkou kariéru má na kontě přes padesát nominací na prestižní hudební ceny, čtrnáct z nich proměněných.

Reklama

Další články

Načítám