Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Šmucler se rozhodl promluvit o rozvodu se svou manželkou Libuší Šmuclerovou. Konec jejich letitého manželství pro něj prý byl překvapením. "Byli jsme s manželkou na romantické dovolené a za pět dnů mi napsala dopis, že je náš vztah špatný. Nemohl jsem to pochopit, tak přiznala, že má jiného," prozradil Roman Šmucler o rozvodu s Libuší Šmuclerovou, která již přiznala nový vztah s Dominikem Haškem.

To, že má jeho žena jiného, prý tušil. Nejvíce ho nyní mrzí, že se rozvod dotýká jejich dcery, která má být ve střídavé péči obou rodičů.

Šéf estetické kliniky doufá, že rozvod proběhne bez zbytečných hádek a problémů. "Snad to bude dobré, ale je to celé projekt mé manželky, já se to dozvídám po jednotlivých dílech. Snad se domluvíme. Kliniky by se to dotknout nemělo, podle ústních dohod. Ledaže by ji chtěl pan Hašek provozovat pod zavedenou značkou Dominator," dodal pro Story drsně Šmucler, který na lásku nezanevřel a dokonce by se nebránil dalším dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám