Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se tak na první pohled nezdá, trojici dam na snímku vizáž vydělává milióny. Jedna z nich je žádaná modelka, druhá se úspěšně živí hudbou a třetí dělá rovnou obojí dohromady. Poznáváte je všechny?

Středeční večer patřil v Londýně akci DKNY Artworks. Ujít si ji nenechaly ani 'krásky z fotografie' Rira Ora (22), Cara Delevingne (20) a Iggy Azalea (23). Trojice vyplázla na fotografy jazyk a zašklebila se. Tedy až na Azaleu, ta trochu kazí vtipnost snímku, jelikož místo ztřeštěného výrazu se pokusila spíš o svůdný.

Jak už se dalo čekat, nejlepší škleb předvedla Cara, která je zábavná za všech okolností a příliš se neřeší. Slavná pařmenka z vlivné rodiny je v současnosti jednou z nejžádanějších modelek. Rira Ora má naopak na svém kontě takové hity jako Hot Right Now nebo R.I.P. O Azalee se pro změnu nedávno mluvilo v souvislosti s Kanye Westem, jenž s ní měl podvést svou partnerku Kim Kardashian.

Reklama

Další články

Načítám