Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdo po hvězdách nemůže chtít, aby byly každý den vyšperkované do posledního detailu jako na červeném koberci, ale proč si jich stále více ve volném čase oblíbilo styl a lá vandrák? Je pochopitelné, že na sebe Britney Spears (42) v sobotu při cestě pro kávu nechtěla zbytečně upozorňovat, ale proč zkombinovala obyčejné tepláky s rolákem a atypicky střiženým svetrem, a do toho si ještě obula tenisky s křiklavě oranžovými tkaničkami?

Britney se tentokrát netrefila do ležérního ani sportovně – elegantního stylu a média ji za její splácaný outfit nezapomněla zkritizovat. Ačkoli v poslední době hodně zhubla a díky téměř až fanatickému cvičení je její figura i pořádně pevná, tepláky jí přidaly minimálně deset kilo navrch.

Popová princezna a porotkyně amerického X Factoru vzala své dva syny Seana Prestona a Jaydena Jamese do Starbucks v kalifornském Calabasas a o jejich bezpečnost se nestaral zpěvaččin snoubenec Jason Trawick, ale bodyguard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám