Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je zima. Sněží, mrholí, je mlha a silnice pokrývá vrstva ledu. Tak prožívali víkend všichni Češi. Jen málokterý z nich ale může prohlásit, že už to pár dní vydrží, ale pak si to vynahradí pobytem v teplejších krajích.

Hudební boss František Janeček (79) s partnerkou Terezou Mátlovou (48) a dcerami Alicí a Emily Annou vyrazí na začátku ledna za teplem a odpočinkem. Část dvouměsíčních prázdnin, které rodině naordinoval, stráví na Floridě a část v Dominikánské republice, kde má vlastní haciendu. Už tam ale bude pracovat na několika novinkách a překvapeních, které chystá do divadla v roce 2013.

Kultovní muzikál Bídníci se pro letošní rok se svými příznivci rozloučil sobotním odpoledním představením. Díky obrovskému zájmu neuspokojených diváků, kteří neměli možnost muzikál zhlédnout, se na prkna holešovického divadla vrátí opět v září 2013 spolu s dalšími velkými díly. Od ledna do června bude Divadlo GoJa Music Hall uvádět muzikál Děti ráje.

Reklama

Další články

Načítám