Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) se s prací už pro letošek rozloučila. O víkendu odehrála poslední představení muzikálu Bídníci a teď už se jen připravuje na vánoční svátky. Na rozdíl od ostatních představitelů rolí v kultovním muzikálu tak na ni nestačil dolehnout smutek. Bude mít víc času na dcerku Elenu Emílii, kterou čekají její první Vánoce.

„Už se moc těšíme, nemůžeme se ani dočkat. Pro Elenku to ale asi bude jinak, šustící papír pro ni bude lepší než obsah, ještě z toho nemá takový rozum, ale samozřejmě pod stromečkem bude mít dárečky," vyprávěla Jitka.

"Stromeček bude samozřejmě živý, bez něj nejsou Vánoce Vánocemi, takže koupíme jako obvykle jedličku,“ svěřila. Jitka nepropadá módním trendům ozdob, miluje háčkované bílé ozdoby. „Sbírala jsem je několik let a mám jich už hodně. Náš stromeček je celý bílý a vypadá jako zasněžený. Letos bude trošku do červena, protože budu mít od naší bídnické kostymérky Terezky krásný řetěz šitý z plstě," objasnila.

"Problém bude s malou, určitě po stromečku půjde, takže na ni budeme muset dávat velký pozor. Bavily jsme se o dětech v šatně s kolegyní Renátou Podlipnou – Thénardiérkou - a ta mi poradila, ať stromeček přivážeme, že to tak také dělali. Asi na její radu dám,“ říká Jitka.

A co budou o Vánocích dělat? Všichni si prý vlezou do postele a stráví tam asi celé svátky. „Malá miluje být s námi v posteli a my si to užíváme. Zatím nechodí, jen když se přidržuje nábytku a věcí, ale leze jako střela, je jako pavouček, to je neuvěřitelné. A jakou má radost, když za mnou doleze do koupelny. Tak lezeme s ní, já před ní... No, vlastně lezeme všichni doma po čtyřech jako blázni. Kdyby nás někdo viděl,“ směje se Jitka.

Naoko si jen stěžuje na to, že Elenka sní všechno, co vidí. „Má neuvěřitelné oči, vidí na zemi i miniaturní drobeček. A teď zjistila, že když prst olízne, tak se to líp lepí, takže je větší problém ji uhlídat. Nemůžu doma ani telefonovat, neudělám teď vůbec nic,“ vysvětlila.

A co si přeje půvabná herečka a maminka k letošním Vánocům? „Já nahoru vysílám vždy taková svá přání, ať jsme zdraví a držíme pohromadě a jsme hlavně šťastní. Nadstavba teď je, at´ si zvolíme dobrého prezidenta, na kterého budeme hrdí,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám