Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor Petr Vojnar je sice šťastně zadaný s Petrou Frantovou, kterou si chce v relativně brzké době vzít, přesto ale neváhal jeden z podzimních víkendů místo s ní strávit s prachobyčejnou krávou. A to doslova! „Dívala se na mě hrozně divně,“ lituje trochu svého rozhodnutí zpětně Petr.

Vojnar byl kromě Kateřiny Šlégrové, Renaty Abtové či členů bronzového čtyřkajaku na letošní olympiádě dalším účastníkem focení pro charitativní kalendář Stašov 2013. Výtěžek z jeho prodeje poputuje na nadační fond olympijské vítězky, tenistky Andrey Hlaváčkové.

„Na té krávě bylo zajímavé jenom to, že jsem se jí hrozně bál. Měl jsem strach, že mě nabere na rohy, protože se jako vůbec nekoukala spokojeně, že tam se mnou fotí. Pořád se ke mně otáčela, takže jsem měl velký problém vyloudit přirozený úsměv, aby to vypadalo, že jsem v pohodě.  Úplně oficiálně přiznávám, že jsem se jí normálně bál. Poprvé v životě jsem stanul tváří v tvář tak velkému a nebezpečnému zvířeti,“ prozradil Super.cz Vojnar, který byl nakonec rád, že nedošlo k žádnému tělesnému kontaktu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám