Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když někam jde, nejdřív dorazí její ňadra, a až za chvíli se donese její zbytek! Řeč je o Kateřině Šlégrové, rozvádějící se manželce Jiřího Šlégra (52). Ta se v kalendáři ze Statku na Hradě Stašov pochlubila svou postavou a hlavně hrudníkem, jenž přitahuje zraky všech mužů, kteří se kolem ní točí. Ani jezdecké sáčko mohutnost předností Šlégrové nezakrylo. „Zhubla jsem pět kilogramů, cítím se zase konečně šťastná, a je to hned poznat,“ pochlubila se nám Kateřina, která má prý nyní tolik nápadníků, že by je mohla přehrabovat vidlemi.

„Nabrala jsem kvůli stresovým situacím v mém soukromém životě. Po večerech s dcerou jsem se ládovala laskominami. Až nakonec přišla dnes už moje velká kamarádka Renata Abtová, která mi ukázala, že nemá smysl se trápit, sedět s rukama v klíně a čekat, až mi do něj něco spadne. Začala jsem běhat, chodit do posilovny, a jsem mnohem sebevědomější,“ tvrdí Šlégrová, jež se na jednom snímku s Renatou tváří tak, jako by byly milenkami.

Právě společnost Abtové kalendář Stašov 2013 produkovala. Výtěžek z jeho prodeje jde na charitativní účely, konkrétně na nadační fond olympijské vítězky, tenistky Andrey Hlaváčkové. „Je proto nesmysl, že díky tomu kalendáři jsem konečně zase začala mít peníze na elektřinu. Všichni jsme se na něm totiž podíleli bez nároku na honorář. Je ale pravdou, že teď s Renatou úzce spolupracuji a dělám u ní manažerku. Flákat se doma by mě nebavilo,“ dodala Kateřina Šlégrová. Kromě ní se focení zúčastnili například i bronzová čtyřka kajakářů z letošních letních olympijských her v Londýně.

Reklama

Další články

Načítám