Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když se expřítel Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) několikrát zapřísahal, že si už na své bývalce dál nebude stavět své jméno a pochybnou popularitu, opět to nevydržel a rozpovídal se o věcech, které by asi měly zůstat národu utajeny. Sice ji pochválil, ale i tak si mohl své názory na Ivetu jako milenku odpustit. „Bylo to s ní skvělé!“ oznámil hrabě.

O Bartošové se často říká, že je sexuální dračicí. A potvrzuje to i Ital, s kterým prožila loni krátký románek. „To je pravda, bylo to s ní skvělé… po všech stránkách,“ svěřil se Nedělnímu Blesku s tím, že za tři měsíce, kdy byl po jejím boku, jí nezahnul. To se mu prý do té doby u žádné přítelkyně nepodařilo. „Byli jsme spolu každý den a neměl jsem na takové věci čas,“ tvrdí Martucci s tím, že jeho nová přítelkyně Eva Feuereislová je ještě nezkušená, a tak si ji v intimní oblasti musí ještě vyškolit.

Během vztahu s ním měla Iveta nejdřív ostudu s vystoupením na Staroměstském náměstí, při pobytu v Itálii ale zkrásněla a začala vypadat opět jako vyrovnaná pětačtyřicátnice. Po návratu do Čech, během něhož došlo k ošklivé autonehodě, při níž měla strach o syna Artura, se ale s milým hrabětem rozešla, zhroutila se a skončila v nemocnici, odkud ji vytáhl Josef Rychtář, s nímž nakonec navázala další intimní vztah. Ale to už je jiná pohádka…

Reklama

Další články

Načítám