Hlavní obsah
Článek

Porotou často kritizovaný herec David Švehlík se vítězem páté řady StarDance nestane. Diváci ho svým hlasováním poslali domů i přesto, že tentokrát se Simonou Švrčkovou předvedl opravdu hodně sexy tanec. Na pomyslný taneční trůn tak mohou pomýšlet už jen Martin Procházka nebo Kateřina Baďurová se svými tanečními partnery. Podívejte se do fotogalerie, jak si Švehlík se Švrčkovou své poslední vystoupení užívali při generálce!

David celou soutěž působil trochu prkenně a i mnohem pohybově nadanější kolegy z branže porazil často jen proto, že je pohledný a dostával hodně hlasů od divaček. Ty však ve svém úsilí polevily a tak v sobotním semifinále i se Simonou Švrčkovou vypadl.

„Byl to úžasný zážitek, něco jsem se naučil. Měl jsem vedle sebe úžasnou Simonu, nemohl jsem si přát nikoho lepšího. Chci moc poděkovat těm, kteří nás podporovali a posílali nám esemesky, moc si toho vážím,“ smířil se s bronzem Švehlík, který s partnerkou snad poprvé během soutěže dostal vysoké hodnocení – čtyři devítky. Jinak už několikrát stál na pokraji vypadnutí.

„Mně končí krásné prázdniny a začíná zase práce. Tohle pro mě byla úplná Ibiza,“ smála se Simona Švrčková, jež skončila třetí i před pěti lety, když v druhé řadě StarDance tančila s hercem Jiřím Schmitzerem.

Související témata:
Bronz

Reklama

Další články

Načítám