Hlavní obsah
Článek

Půvabná rusovláska Tereza Bufková, která je taneční partnerkou hokejisty Martina Procházky v páté řadě soutěže StarDance, se při generálce sobotního večerního přímého přenosu zabrala do tance tak, až nechala kamery a fotoaparáty nahlédnout hlouběji do svého výstřihu. Podívejte se do fotogalerie a přesvědčte se, že bylo o co stát!

Taneční partnerka čtyřnásobného mistra světa v hokeji se objevila již v první řadě StarDance, kde po jejím boku zářil Jan Čenský. Tentokrát dává vyniknout zdatnému sportovci, ale tak trochu neplánovaně též svému hbitému a na první pohled sympatickému tělíčku.

To se projevilo ve chvíli, kdy při tanci s Martinem předvedla téměř erotickou etudu a v jednu chvíli vykouklo i to, co asi nechtěla. „Má neuvěřitelné charisma. Není divu, že si ji diváci s Martinem oblíbili. A že předvedla i něco, co nebylo v plánu? To byla jakási třešinka na dortu,“ shodují se pozorovatelé ze zkoušky, kteří Terezčině přítomnosti přičítaji vinu na nedávném Martinově zranění. Tak příště houšť a větší kapky!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám