Hlavní obsah
Článek

Obrovský šok dnes zažili diváci představení Robin Hood v pražském divadle Kalich. Přímo během hry totiž na diváky z výšky několika metrů spadl představitel hlavní role Jan Kříž, zpěvák, který se zúčastnil i soutěže SuperStar. Došlo nejen k zranění samotného herce, vážné potíže mělo i několik diváků!

Podle televize Nova, která zprávu přinesla, se přetrhlo lano, po kterém se v jedné scéně Kříž přesouval z balkónu na jeviště. Zpěvák se zřítil a přitom vážně zranil jednu z divaček. Ta musela být převezena záchrankou do nemocnice.

„I herec musel vyhledat lékařské ošetření. Další lidé byli s lehčími zraněními ošetřeni na místě. Byli i psychicky otřeseni. Představení bylo poté zrušeno,“ uvedla televize s tím, že záchranáři hledají šestiletého chlapečka, který byl také poraněn, jehož ale babička odvedla z místa, aniž by byl pořádně prohlédnut. „Záchranáři prosí babičku, aby se dostavil do nějaké nemocnice, zranění může být vážnější, než vypadá,“ zdůraznil reportér.

Divadlo se již divákům za nehodu omluvilo. Jízdu z představení odstranilo a pevně věří, že k ničemu podobnému již v budoucnu nedojde.

Reklama

Další články

Načítám