Hlavní obsah
Článek

Manévry kolem nové moderátorky obměněného bulvárního magazínu TopStar, který, jak Super.cz odhalil jako první, musela nečekaně opustit dosavadní stálice Primy Gabriela Partyšová (45), vrcholí. Zatímco některá média stále nesmyslně spekulují o Petře Faltýnové (46) (ta to pro Super.cz razantně odmítla), podle našich informací Prima oslovila Moniku Absolonovou (47), v hledáčku má ale i Dianu Kobzanovou (42) nebo Moniku Marešovou (49).

„Po Monice prahli hodně silně, ale ta je prý měla už jasně odmítnout. Uvažuje se ale i o Monice nebo Dianě,“ dozvěděli jsme se z televize. Absolonovou se nám nepodařilo zkontaktovat, zbylé dámy prý nabídku ještě nezískaly.

„Žádnou takovou nabídku jsem z televize nedostala. Zatím mi tuto otázku pokládají jen novináři a to v posledních dnech víc než často,“ řekla Super.cz Kobzanová. Nechtěla ale komentovat, zda by podobnou nabídku vůbec přijala.

„Ani mně nic zatím nenabídli,“ krčí rameny i Monika Marešová, která je podle našeho zdroje v současnosti nejsilnější kandidátkou na náhradnici Partyšové. A nikoliv prý kvůli „tlačence“ od manžela Leoše Mareše. Monika se zkrátka televizákům líbí sama od sebe, i proto s ní nechali nafotit provokativní snímky. A to se děje málokdy!

„Dosud neproběhly ještě ani kamerové zkoušky, novou moderátorku skutečně vybranou nemáme,“ reagoval na to ve stručnosti tiskový mluvčí Primy David Vaníček. Konec června se blíží, takže stanice si musí pospíšit. Novou moderátorku se jistě již v nejbližších dnech dozvíme.

Reklama

Další články

Načítám