Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To, co se zdálo nejdřív neuvěřitelné, se splnilo! Po hádkách Ornelly Štikové s matkou (došlo i na výčitky ohledně peněz z jedné i druhé strany) se první dotyčná rozhodla opustit rodinné hnízdo a udělat se pro sebe. Monika Štiková se ale rozhodla, že tedy udělá slavnou z druhé, mladší dcerunky Charlotte (17). Nechala ji zmalovat jako lehkou ženštinu, až připomínala pohádkovou Marfušu, a vzala ji hned do kšeftu, aby jí ukázala, jak se má ohánět, aby uspěla!

„Hraju manželku mafiána Romana Skameneho (69), který na podzim točí pokračování Bony a klid, takže touhle rolí ve videoklipu trénuje. Tu práci mi zařídila máma,“ přiznala Super.cz na natáčení bizarního videoklipu Charlotte. Necítila se úplně ve své kůži, ale prý to není tím, že by ji Monika komandovala. Jen má podlomené zdraví, kterému pobyt v zakouřené bowlingové herně na Praze 10 nijak nepřidal.

Nejmladší z rodu Štiků se učí na kadeřnici a je prý vzorná studentka, trojky jsou jen výjimkou. A jak vnímá, že se máma a sestra rozkmotřily? „Je to jejich věc, nemluvím jim do toho. Nakonec se stejně usmíří. Myslím si, že máma to komandování moc nepřehání, to ségra si to trochu přibarvila,“ cítí Charlotte, která by klidně byla stejně slavná, jako její starší sestra, ale ne jako ona přes postel. Pohledného přítele Michala se kvůli kariéře za žádnou cenu nevzdá.

A jak vidí hádku s Ornellou Monika? „Upřímně, těmi kšeftíky pro Charlotte jsem chtěla Ornellu vytrestat. Aby viděla, že ne vše se kolem ní točí. Stejně to jednou pochopí. Máma chce pro své dítě přece vždy jen to nejlepší,“ tvrdí mamá Štiková.

A o čem klip k písni Kabaret vůbec je? „Frajer přijde do kulečníkové herny a zruinuje ji. Boss podsvětí, kterého hraje Roman Skamene, už neví, jak by tomu chlápkovi zaplatil, tak mu nabízí holky, které pracují v kabaretu. Nakonec si vyberu jeho ženu,“ prozradil nám hlavní aktér klipu, dosud naprosto neznámý Patrik Fox. Snad mu nevšední herecké obsazení pomůže k tomu, aby se o něm za čas alespoň trochu vědělo…

Reklama

Další články

Načítám